Skip to main content

Wat biedt Diemerstudios

Ben jij als maker binnen de podiumkunsten op zoek naar een plek waar je kunt creëren, kunt werken aan nieuwe stukken en na kunt praten na een goede repetitie?
Zoek je daarnaast een plek die inspireert, waar je om advies kan vragen én waar je gebruik kan maken van een zakelijk netwerk?
Bij Diemerstudios vind je dit allemaal.

Voor verschillende makers binnen de podiumkunsten bieden we een breed scala aan ruimtes aan waar de mogelijkheid ligt om een volgende stap te maken in dit domein. Het is de ideale plek voor makers die  zelfstandig willen werken, maar openstaan voor kruisbestuiving met collega’s uit de branche. Naast de ruimtes, die 24/7 te gebruiken zijn door onze huurders, stellen wij ook graag ons netwerk aan jullie ter beschikking. Dit netwerk bevat een veelvoud van bedrijven en instanties die een warm hart aan kunst en cultuur toe dragen. Graag hulp bij administratieve zaken of communicatieactiviteiten? Geen probleem, ook daar kunnen wij bij helpen. Wij geloven in verbinden en samengroeien.

Samen vormen wij de creatieve incubator van Noord-Holland.

Studioruimtes:
Het complex van 500m2 wordt gevormd door 4 ‘professionele repetitiestudio’s’ waar ruimte is voor zang, dans, theater of muziek. Deze studio’s hebben ieder zijn eigen omvang en voorzieningen.
 

Foyer:
Het hart van het complex is de gezellige foyer. Alle studio’s komen hierop uit. De foyer kan naast informele ontmoetingen gedurende dag, ook dienen als ontvangstruimte voor donateurs, en gasten. Het is een mooie basis voor presentaties van nieuwe voorstellingen en andere ideeën. Natuurlijk biedt de foyer op rustige dagen de mogelijkheid om even je laptop open te klappen. Een bakje koffie erbij? De foyer heeft een keuken die van alle gemakken is voorzien.
 

Mocht je liever in een rustige ruimtewerken en/of vergaderen; er is een kantoorruimte op de eerste etage. Deze kantoorruimte biedt 6 werkplekken. Naast de kantoorruimte zijn er ook andere mogelijkheden om je terug te trekken op de eerste verdieping. 

Voor al onze huurders hebben we (beperkte) opslagruimtes. Wel zo handig! Tot slot is er een douche aanwezig en zijn er natuurlijk voldoende toiletten.