Skip to main content

Wat bieden we

Diemerstudios biedt een solide basis voor jou als vernieuwer in de podiumkunsten om in samenwerking met anderen te werken in deze nieuwe incubator voor cultuur. Door alle benodigde faciliteiten onder 1 dak te hebben en te delen creëren we de ideale mix van een compleet aanbod aan voorzieningen en een betaalbare prijs. Daarnaast stelt Diemerstudios zijn kennis en netwerk open voor hen die de Diemerstudios tot hun thuisbasis maken. Een netwerk dat in samenwerking met jullie blijft groeien en dat we inzetten om een sterke beweging te bouwen die podiumkunsten een nieuw elan geeft.

Samen vormen wij de creatieve incubator van Noord-Holland.

Studioruimtes:
Het complex van 500m2 wordt gevormd door 5 ‘professionele repetitiestudio’s’ waar ruimte is voor zang, dans, theater of muziek. Deze studio’s hebben ieder zijn eigen omvang en voorzieningen.
 

Foyer:
Het hart van het complex is de gezellige foyer. Alle studio’s komen hierop uit. De foyer kan naast informele ontmoetingen gedurende dag, ook dienen als ontvangstruimte voor donateurs, en gasten. Het is een mooie basis voor presentaties van nieuwe voorstellingen en andere ideeën. Natuurlijk biedt de foyer op rustige dagen de mogelijkheid om even je laptop open te klappen. Een bakje koffie erbij? De foyer heeft een keuken die van alle gemakken is voorzien.
 

Mocht je liever in een rustige ruimtewerken en/of vergaderen; er is een kantoorruimte op de eerste etage. Deze kantoorruimte biedt 6 werkplekken. Naast de kantoorruimte zijn er ook andere mogelijkheden om je terug te trekken op de eerste verdieping. 

Voor al onze huurders hebben we (beperkte) opslagruimtes. Wel zo handig! Tot slot is er een douche aanwezig en zijn er natuurlijk voldoende toiletten. 

Aanmelden Nieuwsbrief

Blijf automatisch op de hoogte