Skip to main content

Foyer

Onze lichte en ruime foyer dient als een luchtige ontmoetingsplek, een ideale plek om even te ontspannen of voor te bereiden. Uitgerust met een (gedeelde) keuken voorzien van servies en andere benodigdheden en dankzij de grote roldeur is het in- en uitladen van spullen een fluitje van een cent. De gedeelde ruimte is door alle huurders samen te gebruiken. Regulier gebruik is vrij/ zit opgenomen in de huur.

De Foyer gebruiken voor een netwerkevenement of  ‘sneak preview’? Dan vragen we een vergoeding. Vraag naar de mogelijkheden.

Productieruimte (studio 5)

Wij hebben ook een productieruimte beschikbaar met 8 werkplekken. Combineer de huur van de studio met deze productieruimte en profiteer van onze combinatiekorting.

Productieruimte

Lunch / Catering

Bij de Diemerstudios bieden wij ook catering als optie, hiermee kunt u genieten van lunches in onze stijlvolle foyer. Voor zowel een snelle energie-boost als een volledige maaltijd. Zie prijslijst voor meer informatie.

Lunchaanbod

Apparatuur en instrumenten

Vleugel: de Diemerstudio beschikt over een vleugel. Deze kunt u huren voor uw repetities voor 15 euro per dag. Vraag naar de mogelijkheden.

Geluidsinstallatie: wij kunnen u ook voorzien me onze volledige audio set: twee speakers met standaard, een versterker en een mixer. Deze set is te huren voor 15 euro per dag.

Speaker  set: heeft u alleen speaker nodig? dan hebben wij onze speaker set met versterker, te huren voor 10 euro per dag.

Verlengsnoeren

Bent u uw verlengsnoer vergeten of heeft u er zelf geen? Wij hebben er meerdere die u kunt huren.

Haspel 20 meter: Let op deze moeten volledig uitgerold worden voor gebruik!

Haspel 15 meter: Wij hebben 2 verlengsnoeren van 15 meter lang beschikbaar Let op deze moeten volledig uitgerold worden voor gebruik!

2 meter: Ook meer stopcontacten nodig, neem dan een verlengsnoer met stekkerdoos. Hiervan zijn er 4 beschikbaar.

Sneak preview of private viewing organiseren

De Diemerstudios biedt door de combinatie van repetitieruimtes, een productieruimte en een foyer ook een goede mogelijkheid tot het houden van (besloten) presentaties en ‘sneak previews van uw productie. Uw relaties en beoogde bezoekers kunt u daarmee een mooie gelegenheid bieden om uw werk te zien, en tegelijkertijd elkaar ontspannen te ontmoeten. Graag maken we een op maat gemaakt voorstel, ook in combinatie met catering. Vraag naar de mogelijkheden zodat wij een op maat gemaakt voorstel kunnen samenstellen.

Opslag

Extra opslag nodig voor tijdens uw repetitie of tussen uw repetitiedagen? Wij bieden (beperkte, gedeelde) een opslagruimte voor maar 20 euro per dag. Vraag naar de mogelijkheden. Dit aanbod geldt alleen in combinatie met studiohuur.

Aanmelden Nieuwsbrief

Blijf automatisch op de hoogte